wat wil wat nu?!

Na er lang over na te hebben gedacht en te hebben ervaren, weet ik wat ik wil en dat is: jou helpen, jou ondersteunen zodat jij jouw werk kan beoefenen, dat jij kan schitteren in dat wat je wil doen. Dit is waar ik goed in ben, waar ik door word gedreven, waar ik blij van word waar ik van geniet. Het voelt voor mij als een tweede natuur om vooruit te denken en datgene klaar te hebben voordat je ernaar vraagt.

Joanne heeft ons, het management Verpleging en Verzorging van ZuidZorg, uitstekend geholpen met het naar boven brengen van tegenstrijdigheden in de uitvoering van oa het kwaliteitsbeleid. Hieruit voorvloeiend heeft ze ook adviezen gegeven voor betere en hernieuwde impementatie. Joanne is een duizendpoot die niets te veel is.

Fabrizio Greidanus / ZuidZorg / mei 2013