wie is wat nu?!

Natuurlijk ben je inmiddels nieuwsgierig geworden naar wie Wat Nu?! is? Mijn naam is Joanne Dionisia Muller, ik ben geboren in 1980 op de Nederlandse Antillen – Curaçao. Ik heb de rollen van moeder, vrouw, dochter, vriendin, muziekliefhebster, gezondheidsfreak en zelfstandig onderneemster. Voor nu zijn dit de belangrijkste rollen. Wat mij kenmerkt is, mijn lach.

Ik houd enorm van lachen en het gaat ook echt vanzelf, soms ook op momenten dat ik de enige ben die om een grap lacht. Ik mag mezelf moeder noemen van een super lieve en leuke dochter. Ik geniet van de momenten met haar, houd ervan om met mijn vrienden af te spreken, ik houd van koken, lekker eten, ben graag op pad en ook graag thuis.

Ik beleef enorm veel plezier aan het mogen organiseren, coördineren en sparren. Na lange tijd met veel plezier in de horeca te hebben gewerkt en mijn jarenlange ervaring als allround secretaresse, weet ik wat het is om “te ont-zorgen”. Om te herkennen wat de vraag is voordat die is gesteld, aan te voelen wat het is dat er in het moment nodig is. Dat is waar ik blij van word, wat me plezier geeft en wat me drijft. Ik ren graag de benen onder mijn lijf uit om zaken geregeld te krijgen. Wanneer ik dat mag doen, dan straal ik.

Wanneer je nog meer wil weten over mij, klik dan op de volgende link: www.joannemuller.nl

Je kan een mens niets leren; je kan hem alleen helpen het zelf te ontdekken in zichzelf

Galileo Galilei