wie zeiden wat nu?!

Joanne heeft ons, het management Verpleging en Verzorging van ZuidZorg, uitstekend geholpen met het naar boven brengen van tegenstrijdigheden in de uitvoering van oa het kwaliteitsbeleid. Hieruit voorvloeiend heeft ze ook adviezen gegeven voor betere en hernieuwde impementatie. Joanne is een duizendpoot die niets te veel is.

Fabrizio Greidanus / ZuidZorg / mei 2013

Joanne is, na een goede inventarisatie van haar kant, gestart met haar opdracht bij onze organisatie. Binnen een week had zij grip op de werkzaamheden en leverde ze toegevoegde waarde voor ons. Het was alsof ze al jaren in dienst was. Hierdoor bereikte ze voor ons in korte termijn de doelstellingen. Daarnaast is haar manier van werken heel plezierig en werd ze in een korte tijd en gewaardeerde collega.

Arjen Buit / SupportPunt Eindhoven / maart 2012

Joanne has a dynamic business approach and has carried out her function on a professional basis. Her attitude of: “No nonsense and get on with the job” sends a message that she is proactive; serious; as well as supportive and has excellent leadership qualities

Charissa Herbst / ASML / september 2010

Joanne neemt je vanaf de eerste minuut werk uit handen en heeft aan een enkel woord voldoende om zaken accuraat en efficiënt af te handelen. Daarnaast is ze een vrolijke collega met een klantgerichte instelling, die in hoog tempo orde in chaos kan brengen. Ik kan haar van harte aanbevelen en had haar graag langer in mijn team willen hebben!

Roos Hogenkamp / Universiteit van Tilburg / september 2010

Niets heeft een betekenis alleen de betekenis die jij eraan geeft”. Een van de vele mooie vooronderstellingen waarin Joanne zich feilloos weet te bewegen. Want als iets niet duidelijk is dan zal ze er zeker om vragen. Ik heb Joanne de afgelopen jaren leren kennen als een persoonlijkheid met een grote dosis zelfreflectie, zelfkennis, doorzettingsvermogen, creativiteit, gulheid en kracht. Wat haar beweegt en inspireert zijn mensen en dat wat mensen bezig houdt. Dat zegt toch genoeg…

Nancy Verstegen / Met Passie Coaching & Training / juni 2009