Skip to content
Aanbod Wat Nu?!

 

  • Een dag voor jou

  • Coaching 1 op 1

  • Creative Retreat

Inschrijfdagen

Een dag voor jou

Even stil staan en kijken waar je staat, dat zijn we niet gewend om te doen.
Vaak gaan we gewoon door, elke dag opnieuw.

Wat vind ik nu écht belangrijk?

Een mooi, ingewikkelde vraag die we niet dagelijks stellen. Toch?

In de dagelijksheid van het leven, zijn we geneigd op de automatische piloot te functioneren. Waar je dan alleen aan voorbij gaat, is de vraag:
Wat vind ik nou écht belangrijk in mijn leven.

Die vraag krijgt geen aandacht wanneer we op de automatische piloot leven. Dat gebeurt pas wanneer we even stil staan, even uitzoomen en onszelf kritisch bevragen of het klopt wat we doen.

Ik daag je uit voor een dag bewustwording. Een dag waarin je stil mag staan, zodat jij die ruimte en mogelijkheden kan ervaren. 

De eerst volgende dag is op 24 juni 2022.

Wil je meer weten? Download de flyer voor meer informatie.

Aanbod Wat Nu?!

Locatie

Berlicum

Prijs

€155,-

1 op 1

We starten altijd met een vrijblijvend intakegesprek van een uur. In dit gesprek maken we kennis met elkaar, kijken we of er een wederzijdse klik is en is er alle ruimte voor het stellen van vragen. We bespreken daarnaast ook vooral jouw wensen en doelstellingen.

Wanneer je na het vrijblijvend intakegesprek door wil gaan, maken we vervolgafspraken over de 1 op 1 sessies van 1,5 uur waarin we aan de slag gaan met je wensen, doelstellingen, thema’s en vraagstukken.

Per sessie van 1,5 uur betaal je € 115,00, dit is exclusief BTW indien je zakelijk betaalt.

Met groepen is van alles mogelijk, wil je hierover meer weten neem dan contact met me op.

 
Aanbod Wat Nu?!
Aanbod Wat Nu?!

 

Creative Retreat

Samen met Kim de Smit organiseer ik een Creative Retreat. 
Met het thema ‘Tijd voor jezelf’ gaan we je helpen structureel tijd voor jezelf te nemen. Dit doen we deels door te onderzoeken wat maakt dat dit niet lukt en door creatieve workshops.

Misschien is het erin geslopen, misschien vind je het lastig om bijvoorbeeld je hoofd ‘uit’ te zetten of misschien weet je gewoon niet zo goed wat je dan moet doen, wanneer je eenmaal een moment voor jezelf hebt. No worries, we’ve got your back.

Tijdens de coaching momenten gaan we samen dieper in op welke patronen er nu zijn die je weerhouden van ‘Tijd voor jezelf’. Er is ruimte om te reflecteren en om te ervaren hoe het is om jezelf écht belangrijk te vinden. Aan het eind van het weekend heb je een eigen uniek ‘plan’ wat voor jou wél werkt. Zo ga je vol energie en enthousiasme (en met wat lekkers in je tas voor de terugreis) weer naar huis. De creatieve workshops laten je ervaren wat je klokje laat tikken (of liever: wat je de tijd doet vergeten). 

Dit retreat is voor jou wanneer je merkt dat je maar niet toe komt aan je eigen dingen doen. Voor wanneer je eigenlijk niet kan opladen omdat je bijvoorbeeld niet weet hoe of wanneer. Voor wanneer je voor anderen zorgt maar daarmee een beetje bent vergeten hoe het beste voor jezelf te zorgen. Herken jij je hierin? Want dan zetten we er samen een streep onder en richten we ons op de toekomst. Het kan en mag vanaf morgen anders en wij helpen je om daar te komen. Voor meer info, download de flyer.

Locatie

Rosmalen

Prijs

€425-

wieicon-02

Joanne Muller

phoneicon-02

06 13 53 59 51

adresicon-02

Vlondertuinen 27
5247 MX Rosmalen

Maak een afspraak

'De ideale sparringspartner'

“Ik had behoefte aan een sparringpartner die ik kon gebruiken als een klankbord, die mij gevraagd en ongevraagd advies geeft in een 1 op 1 gesprek. Joanne helpt je je gedachten op een rij te krijgen en pakt door”. 

 

Jaap Blokland

 

'Joanne is een snelle denker'

Joanne, snelle denker, aanpakker, steun en ondersteuner. Zij weet de kern te raken waardoor overzicht ontstaat. Daarnaast brengt ze helderheid en vrolijkheid. Kortom een aanwinst. 

 

Judith de Hair

 

'Persoonlijke aanpak'

“Joanne doet moeite om je echt te leren kennen door vragen te stellen en door te vragen. Hierdoor krijg je een persoonlijke aanpak en voel je je echt gezien en gehoord. 

Ze creëert een veilige en vertrouwende omgeving door ook zelf heel open te zijn.” 

 

Annabel van der Aar

 

'Helderheid & ontspanning in complexe situaties'

“ Joanne heeft het talent om op een innemende manier helderheid en ontspanning te brengen in complexe en/ of gespannen situaties.” 

Stefan Sterreberg

'Ze stelt mensen op hun gemak'

Ze is authentiek en durft zichzelf te zijn en aan te geven wat ze ziet en wat haar opvalt. 

Ze stelt mensen op hun gemak en zorgt voor een prettige sfeer. Je kan goed met haar sparren en ze geeft bruikbare feedback zowel gevraagd als ongevraagd.” 

Natascha Vos

 

'Goede luisteraar, komt snel tot de kern'

Voor mij ligt haar kracht met name in het goed luisteren en filteren wat je zegt, om vervolgens heel snel de kern eruit te vissen. Het tussentijds contact via app waardeer ik ook omdat je niet altijd alles in het live contactmoment kunt benoemen en soms dingen wel noemenswaardig zijn in je proces. 

Kim de Smit

 

Contactformulier