Skip to content
Aanbod Wat Nu?!

 

 

  • Een dag voor jou

  • PSYCH-K®

  • Coaching 1 op 1

Inschrijfdagen

Tijd voor mij

Even stil staan en kijken waar je staat, dat zijn we niet gewend om te doen.
Vaak gaan we gewoon door, elke dag opnieuw.

Wat vind ik nu écht belangrijk?

Een mooi, ingewikkelde vraag die we niet dagelijks stellen. Toch?

In de dagelijksheid van het leven, zijn we geneigd op de automatische piloot te functioneren. Waar je dan alleen aan voorbij gaat, is de vraag:
Wat vind ik nou écht belangrijk in mijn leven.

Die vraag krijgt geen aandacht wanneer we op de automatische piloot leven. Dat gebeurt pas wanneer we even stil staan, uitzoomen en onszelf kritisch bevragen of het klopt wat we doen.

Ik daag je uit voor een dag bewustwording. Een moment waarin je stil mag staan, zodat jij die ruimte en mogelijkheden kan ervaren. 

De eerst volgende sessie is op 30 september 2022.
Er zijn nog twee plekken vrij. 

Wil je meer weten? Download de flyer voor meer informatie.

Aanbod Wat Nu?!

Locatie

Berlicum

Prijs

€ 68,50 

PSYCH-K®

Wat is PSYCH-K®

PSYCH-K® is een verbluffend eenvoudige methode om belemmerende overtuigingen te transformeren in ondersteunende overtuigingen op het onderbewuste niveau. PSYCH-K® is geschikt voor iedereen die de regie terug wil over zijn eigen leven, van binnen (wat je denkt en voelt) en van buiten, (hoe je leven eruitziet). 

Hoe werkt PSYCH-K®

Een belemmerende overtuiging zoals “ik ben niks waard” kan je veranderen in “ik ben goed zoals ik ben” of “ik ben altijd goed genoeg” of in wat voor jou resoneert. Dit doen we middels een Balans (de naam van een PSYCH-K® oefening) en spiertesten. Hierbij hoef je niet diep in het verleden te graven hoe het komt dat je deze belemmerende overtuiging hebt. Wat nodig is, is dat je besluit dat je dit wilt veranderen in dat wat jou ondersteunt.

Een Balans kan 5 – 15 minuten duren. Het doen van een Balans is snel en eenvoudig. De verandering die je teweegbrengt is echter zeer krachtig, blijvend en werkt door op onderbewust niveau. 

In de maand september zijn er twee dagen waarop ik sessies aanbied tegen een kennismakingsprijs. Download hier de flyer met data, locaties en tijden.

Aanbod Wat Nu?!

Rewrite Your MIND | Dr. Bruce Lipton

Kennismakingsprijs

€ 60,00

1 op 1

We starten altijd met een vrijblijvend intakegesprek van een uur. In dit gesprek maken we kennis met elkaar, kijken we of er een wederzijdse klik is en is er alle ruimte voor het stellen van vragen. We bespreken daarnaast ook vooral jouw wensen en doelstellingen.

Wanneer je na het vrijblijvend intakegesprek door wil gaan, maken we vervolgafspraken over de 1 op 1 sessies van 1,5 uur waarin we aan de slag gaan met je wensen, doelstellingen, thema’s en vraagstukken.

Per sessie van 1,5 uur betaal je € 115,00, dit is exclusief BTW indien je zakelijk betaalt.

Met groepen is van alles mogelijk, wil je hierover meer weten neem dan contact met me op.

 
Aanbod Wat Nu?!

Maak een afspraak

Aanbod Wat Nu?!

'De ideale sparringspartner'

“Ik had behoefte aan een sparringpartner die ik kon gebruiken als een klankbord, die mij gevraagd en ongevraagd advies geeft in een 1 op 1 gesprek. Joanne helpt je je gedachten op een rij te krijgen en pakt door”. 

 

Jaap Blokland

 

Aanbod Wat Nu?!

'Joanne is een snelle denker'

Joanne, snelle denker, aanpakker, steun en ondersteuner. Zij weet de kern te raken waardoor overzicht ontstaat. Daarnaast brengt ze helderheid en vrolijkheid. Kortom een aanwinst. 

 

Judith de Hair

 

Aanbod Wat Nu?!

'Persoonlijke aanpak'

“Joanne doet moeite om je echt te leren kennen door vragen te stellen en door te vragen. Hierdoor krijg je een persoonlijke aanpak en voel je je echt gezien en gehoord. 

Ze creëert een veilige en vertrouwende omgeving door ook zelf heel open te zijn.” 

 

Annabel van der Aar

 

Aanbod Wat Nu?!

'Helderheid & ontspanning in complexe situaties'

“ Joanne heeft het talent om op een innemende manier helderheid en ontspanning te brengen in complexe en/ of gespannen situaties.” 

Stefan Sterreberg

Aanbod Wat Nu?!

'Ze stelt mensen op hun gemak'

Ze is authentiek en durft zichzelf te zijn en aan te geven wat ze ziet en wat haar opvalt. 

Ze stelt mensen op hun gemak en zorgt voor een prettige sfeer. Je kan goed met haar sparren en ze geeft bruikbare feedback zowel gevraagd als ongevraagd.” 

Natascha Vos

 

Aanbod Wat Nu?!

'Goede luisteraar, komt snel tot de kern'

Voor mij ligt haar kracht met name in het goed luisteren en filteren wat je zegt, om vervolgens heel snel de kern eruit te vissen. Het tussentijds contact via app waardeer ik ook omdat je niet altijd alles in het live contactmoment kunt benoemen en soms dingen wel noemenswaardig zijn in je proces. 

Kim de Smit

 

Contactformulier