Skip to content
Wat is Wat Nu?!

JOANNE MULLER

Zaadjes van mogelijkheden

Heb je het gevoel dat je steeds in dezelfde valkuil stapt? Ben je op zoek naar meer zelfvertrouwen, rust, een betere samenwerking, meer plezier in je werk, of een betere balans tussen privé en werk?

Wil je echt een stap zetten en gaan voor een duurzame oplossing? Met een stukje coaching ondersteun en stimuleer ik je. Samen werken we aan nieuwe inzichten waarmee jij jezelf kunt ontwikkelen. Je wordt je bewust van wie je bent en vooral: waar jíj gelukkig van wordt. Ik laat je ervaren welke patronen er zijn en hoe je hiermee om kan gaan. Stap voor stap.  Zodat jij er voor de rest van je leven de vruchten van plukt, zowel privé als voor je carrière.

Mijn naam is Joanne Muller. Wat ik graag doe, zijn zaadjes van mogelijkheden planten. Jij kiest op welke manier je deze zaadjes aandacht, liefde en water geeft. Als professioneel richtinggever begeleid ik mensen in hun ontwikkeling en groei. Mijn aanpak is persoonlijk, open en eerlijk. Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Bel, app of mail voor een vrijblijvend intakegesprek. 

Tot snel!
Joanne

 

Wat is het aanbod?

Coaching 1 op 1

Een dag voor jou

Creative Retreat

Wie is Wat Nu?!

Joanne Dionisia Muller. Geboren in 1980, op het mooie eiland Curaçao. Als moeder, vrouw, dochter, vriendin, gezondheidsfreak, muziekliefhebber en zelfstandig ondernemer herken je mij aan mijn lach.

wieicon-02

Joanne Muller

phoneicon-02

06 13 53 59 51

adresicon-02

Vlondertuinen 27
5247 MX Rosmalen

Maak een afspraak

'De ideale sparringspartner'

“Ik had behoefte aan een sparringpartner die ik kon gebruiken als een klankbord, die mij gevraagd en ongevraagd advies geeft in een 1 op 1 gesprek. Joanne helpt je je gedachten op een rij te krijgen en pakt door”. 

 

Jaap Blokland

 

'Joanne is een snelle denker'

Joanne, snelle denker, aanpakker, steun en ondersteuner. Zij weet de kern te raken waardoor overzicht ontstaat. Daarnaast brengt ze helderheid en vrolijkheid. Kortom een aanwinst. 

 

Judith de Hair

 

'Persoonlijke aanpak'

“Joanne doet moeite om je echt te leren kennen door vragen te stellen en door te vragen. Hierdoor krijg je een persoonlijke aanpak en voel je je echt gezien en gehoord. 

Ze creëert een veilige en vertrouwende omgeving door ook zelf heel open te zijn.” 

 

Annabel van der Aar

 

'Helderheid & ontspanning in complexe situaties'

“ Joanne heeft het talent om op een innemende manier helderheid en ontspanning te brengen in complexe en/ of gespannen situaties.” 

Stefan Sterreberg

'Ze stelt mensen op hun gemak'

Ze is authentiek en durft zichzelf te zijn en aan te geven wat ze ziet en wat haar opvalt. 

Ze stelt mensen op hun gemak en zorgt voor een prettige sfeer. Je kan goed met haar sparren en ze geeft bruikbare feedback zowel gevraagd als ongevraagd.” 

Natascha Vos

 

'Goede luisteraar, komt snel tot de kern'

Voor mij ligt haar kracht met name in het goed luisteren en filteren wat je zegt, om vervolgens heel snel de kern eruit te vissen. Het tussentijds contact via app waardeer ik ook omdat je niet altijd alles in het live contactmoment kunt benoemen en soms dingen wel noemenswaardig zijn in je proces. 

Kim de Smit

 

Contactformulier