wat is wat nu?!

Het heeft een behoorlijke periode geduurd voordat ik de teksten voor deze website heb geschreven. ’Waarom’ vraag je jezelf misschien af? Nou ik (Joanne Muller) vind het niet zo makkelijk om het over mezelf te hebben, mezelf te promoten. Ik praat namelijk makkelijker vol lof over een ander dan over mezelf. Misschien herken je het wel.

Alleen ik besefte me ook dat het wel erg handig is om als zelfstandig ondernemer je website op orde te hebben. Uiteindelijk is het me gelukt, vooral omdat ik buiten de “kaders” die ik mezelf oplegde ging denken. Ik koos om in de ik-vorm te schrijven en niet in de derde persoon. En ik liet het toe om mezelf te presenteren als ont-zorger / ondersteuner.

Ja, en hoe is de naam Wat Nu?! ontstaan? De naam is ludiek, ik kan er mee spelen, het is een serieuze vraag en er zit een snelheid in. “Ja en wat nu dan?!” Juist vanwege deze combinatie koos ik deze naam, want in mij zit speelsheid, ik houd van snelheid, snel schakelen en snel werken en serieuze vraagstukken horen bij mijn vak.

Een van de mooiste compensaties in het leven is dat geen enkel mens een ander kan helpen zonder zichzelf te helpen

Ralph Waldo Emerson