Skip to content
Wie is Wat nu?!

Wie is Wat nu?!

Joanne Dionisia Muller. Geboren in 1980, op de Nederlandse Antillen – Curaçao. Als moeder, vrouw, dochter, vriendin, gezondheidsfreak, muziekliefhebster en zelfstandig onderneemster herken je mij aan mijn lach.

Ik ben oplossingsgericht en kijk graag naar wat er wél mogelijk is. Zoals iemand over mij zei: “Joanne legt linkjes die anderen niet leggen, waardoor er ruimte ontstaat om er op een andere manier naar te kijken en er een nieuwe betekenis aan te geven. Daarvoor stelt ze kritische vragen, liefdevol, en op het juiste moment.”

Door mijn werkervaring in de horeca, mijn jarenlange ervaring als allround personal assistent en mijn NLP opleidingen, herken ik de vraag voordat deze gesteld is. Daarnaast weet ik ook wat mij persoonlijk heeft geholpen en welke mogelijkheden er nog meer zijn. Mocht die ene oplossing nog niet opleveren wat jij ervan had verwacht. 

Ik noem mezelf ‘professioneel richtinggever’. Wat ik bied, zijn inzichten. Een andere kijk op de dingen. Een kijk die jou helpt om het op een andere manier te doen. Zodat je verder komt. Dat moment van ‘Oh ja, zo kan het ook!’, daar doe ik het voor.

Gecertificeerd

2018 – mBIT Coach

2013 – NLP Master Practitioner

2011 – NLP Practitioner

Opleidingen

2013 – 2daagse workshop Enneagram

2011 – NLP Mastercoach

Maak een afspraak

'De ideale sparringspartner'

“Ik had behoefte aan een sparringpartner die ik kon gebruiken als een klankbord, die mij gevraagd en ongevraagd advies geeft in een 1 op 1 gesprek. Joanne helpt je je gedachten op een rij te krijgen en pakt door”. 

 

Jaap Blokland

 

'Joanne is een snelle denker'

Joanne, snelle denker, aanpakker, steun en ondersteuner. Zij weet de kern te raken waardoor overzicht ontstaat. Daarnaast brengt ze helderheid en vrolijkheid. Kortom een aanwinst. 

 

Judith de Hair

 

'Persoonlijke aanpak'

“Joanne doet moeite om je echt te leren kennen door vragen te stellen en door te vragen. Hierdoor krijg je een persoonlijke aanpak en voel je je echt gezien en gehoord. 

Ze creëert een veilige en vertrouwende omgeving door ook zelf heel open te zijn.” 

 

Annabel van der Aar

 

'Helderheid & ontspanning in complexe situaties'

“ Joanne heeft het talent om op een innemende manier helderheid en ontspanning te brengen in complexe en/ of gespannen situaties.” 

Stefan Sterreberg

'Ze stelt mensen op hun gemak'

Ze is authentiek en durft zichzelf te zijn en aan te geven wat ze ziet en wat haar opvalt. 

Ze stelt mensen op hun gemak en zorgt voor een prettige sfeer. Je kan goed met haar sparren en ze geeft bruikbare feedback zowel gevraagd als ongevraagd.” 

Natascha Vos

 

'Goede luisteraar, komt snel tot de kern'

Voor mij ligt haar kracht met name in het goed luisteren en filteren wat je zegt, om vervolgens heel snel de kern eruit te vissen. Het tussentijds contact via app waardeer ik ook omdat je niet altijd alles in het live contactmoment kunt benoemen en soms dingen wel noemenswaardig zijn in je proces. 

Kim de Smit

 

Contactformulier