Skip to content
Wie is Wat nu?!
Wie is Wat nu?!

Wie is Wat nu?!

Joanne Dionisia Muller is mijn naam. Geboren in 1980, op het mooie eiland – Curaçao. Als moeder, vrouw, dochter, vriendin, gezondheidsfreak, muziekliefhebster en zelfstandig onderneemster herken je mij aan mijn lach.

Ik luister tussen de regels door en kijk graag naar wat er wél mogelijk is. Zoals iemand over mij zei: “Joanne legt linkjes die anderen niet leggen, waardoor er ruimte ontstaat om er op een andere manier naar te kijken en er een nieuwe betekenis aan te geven. Daarvoor stelt ze kritische vragen, liefdevol en op het juiste moment.”

Ik geniet van het spelen met woorden en de betekenis die we er zelf aan geven. Dat is iets wat je vanzelf merkt wanneer je met mij kletst.

Mijn missie is om zaadjes van mogelijkheden te planten, ik geef ze wat licht en jij kiest hoe je ze water, liefde en voeding wil geven. 

Wat ik je bied, zijn inzichten. Een andere kijk op de dingen. Een kijk die jou helpt om het op een andere manier te doen. Zodat je verder komt. Dat moment van ‘Oh ja, zo kan het ook!’ daar doe ik het voor.

Gecertificeerd

  • 2022 – PSYCH-K® Facilitator
  • 2018 – mBIT Coach
  • 2013 – NLP Master Practitioner
  • 2011 – NLP Practitioner

Opleidingen

  • 2013 – 2daagse workshop Enneagram
  • 2011 – NLP Mastercoach

Maak een afspraak

Wie is Wat nu?!

'De ideale sparringspartner'

“Ik had behoefte aan een sparringpartner die ik kon gebruiken als een klankbord, die mij gevraagd en ongevraagd advies geeft in een 1 op 1 gesprek. Joanne helpt je je gedachten op een rij te krijgen en pakt door”. 

 

Jaap Blokland

 

Wie is Wat nu?!

'Joanne is een snelle denker'

Joanne, snelle denker, aanpakker, steun en ondersteuner. Zij weet de kern te raken waardoor overzicht ontstaat. Daarnaast brengt ze helderheid en vrolijkheid. Kortom een aanwinst. 

 

Judith de Hair

 

Wie is Wat nu?!

'Persoonlijke aanpak'

“Joanne doet moeite om je echt te leren kennen door vragen te stellen en door te vragen. Hierdoor krijg je een persoonlijke aanpak en voel je je echt gezien en gehoord. 

Ze creëert een veilige en vertrouwende omgeving door ook zelf heel open te zijn.” 

 

Annabel van der Aar

 

Wie is Wat nu?!

'Helderheid & ontspanning in complexe situaties'

“ Joanne heeft het talent om op een innemende manier helderheid en ontspanning te brengen in complexe en/ of gespannen situaties.” 

Stefan Sterreberg

Wie is Wat nu?!

'Ze stelt mensen op hun gemak'

Ze is authentiek en durft zichzelf te zijn en aan te geven wat ze ziet en wat haar opvalt. 

Ze stelt mensen op hun gemak en zorgt voor een prettige sfeer. Je kan goed met haar sparren en ze geeft bruikbare feedback zowel gevraagd als ongevraagd.” 

Natascha Vos

 

Wie is Wat nu?!

'Goede luisteraar, komt snel tot de kern'

Voor mij ligt haar kracht met name in het goed luisteren en filteren wat je zegt, om vervolgens heel snel de kern eruit te vissen. Het tussentijds contact via app waardeer ik ook omdat je niet altijd alles in het live contactmoment kunt benoemen en soms dingen wel noemenswaardig zijn in je proces. 

Kim de Smit

 

Contactformulier